Zelf een huis verkopen of met een vastgoedmakelaar?

Zelf een huis verkopen vs huis verkopen met vastgoedmakelaar

Je wil jouw huis of bedrijfspand verkopen. Dit kun je doen met een vastgoedmakelaar. Een vastgoedmakelaar is een bemiddelaar. Hij of zij helpt je om vastgoed aan te kopen of te verkopen. Maar je kunt ook zelf jouw huis verkopen. En Zelfwoonhuisverkopen kan je daarbij helpen. In deze blog vertellen we je wat het verschil is tussen zelf een huis verkopen of een huis verkopen met een vastgoedmakelaar. En er is ook een combinatie hiervan mogelijk! Lees dus snel verder.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

De vastgoedmakelaar

Een vastgoedmakelaar houdt zich dus bezig met het aankopen of verkopen van vastgoed, zoals huizen, bedrijfspanden, garages of flatgebouwen. De vastgoedmakelaar koopt of verkoopt niet zelf het vastgoed, maar verleent intermediaire diensten. Hij of zij bemiddelt dus. Zo kan een vastgoedmakelaar je helpen met de verkoop van jouw huis door het huis op de website van het vastgoedkantoor van de makelaar te zetten of op Funda. De vastgoedmakelaar laat goede foto’s maken van de woning, zorgt voor een wervende tekst en regelt de bezichtigingen. Eigenlijk promoot de vastgoedmakelaar dus jouw woning. En zodra er een potentiële koper is, helpt de verkoopmakelaar je bij de onderhandelingen. Ook zal de verkoopmakelaar het koopcontract toetsen op de voorwaarden en volledigheid. Dat is gemakkelijk een huis verkopen, denk je nu wellicht, maar er zit wel een addertje onder het gras. Want voor de diensten van een vastgoedmakelaar betaal je veel geld. En ook het aantal bezichtigingen benodigd voor de verkoop van je huis is nog onzeker. Gelukkig, kun je ook zelf jouw huis verkopen.

vastgoedmakelaar of Zelfwoonhuisverkopen.nl

Zelf een huis verkopen

Wil je geld, maar ook tijd, besparen? Dan kun je het beste jouw huis zelf verkopen. Zonder vastgoedmakelaar dus. En wij helpen je daarbij. Via Zelfwoonhuisverkopen verkoop je zelf je huis met een beetje hulp van ons. Wij kopen namelijk zelf eengezinswoningen en appartementen in Nederland uit eigen middelen of via ons uitgebreide netwerk van investeerders. Het voordeel hiervan is dat je direct jouw huis verkoopt, zonder voorbehouden en voor een eerlijke prijs! Bovendien nemen we je alles uit handen, zelfs de extra kosten! Zelf jouw huis verkopen levert je zekerheid en veel gemak op. En je beperkt de risico’s. Daarom is zelf een huis verkopen beter dan een huis verkopen met een vastgoedmakelaar.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

zelf je huis verkopen zonder vastgoedmakelaar

Meer weten? Neem contact op

Heb je nog vragen over het verschil tussen zelf een huis verkopen of een huis verkopen met een vastgoedmakelaar? Wil je hier meer over weten? Of wil je onze hulp inschakelen bij de verkoop van jouw woning? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×