Vastgoedmentor gezocht? Ontwikkel jezelf naar een expert in vastgoed!

Wat doet een vastgoedmentor?

Wil jij de weg omhoog inzetten naar jouw eigen vastgoedportefeuille? Dat kan met behulp van onze eigen samengestelde vastgoedjaarprogramma voor beginnende en ervaren beleggers. Wij helpen je met nuttige kennis om een passieve inkomstenstroom op te bouwen.

Wij helpen je groot te denken en een betere mindset te ontwikkelen. Daarbij profiteer je van voorrang op exclusieve off-market deals en ons zelf opgebouwde waardevolle netwerk. Om je echt goed te kunnen begeleiden, bieden we je een begeleidingstraject van een jaar aan.

In één jaar tijd leren wij je de basics en hoe je een systeem kunt ontwikkelen waarmee jouw vastgoedportefeuille blijft groeien. Ben je benieuwd hoe dit werkt? En wat wij als vastgoedmentor voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder, want we vertellen je er graag wat meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Waarom een vastgoedmentor inschakelen?

Ben jij ondernemer of werk je in loondienst en wil je meerdere inkomstenbronnen opbouwen? Zodat je financieel onafhankelijker wordt? Daar helpt een vastgoedmentor je bij. Een vastgoedmentor helpt je jouw skills te verbeteren, meer kennis op te doen over het investeren in vastgoed, de juiste beleggingspanden te selecteren en een krachtige strategie op te zetten om uiteindelijk financieel vrij te worden.

hulp van vastgoedmentor Zelfwoonhuisverkopen.nl

Wat je leert van een vastgoedmentor

In de weg omhoog naar jouw eigen vastgoedportefeuille, kom je risico’s tegen. Er is een succesvolle strategie nodig om deze risico’s te vermijden. En daar heb je een vastgoedmentor voor nodig. Een vastgoedmentor leert je:

 • Hoe je een passief inkomen opbouwt;
 • Hoe je vastgoed onder de marktwaarde aankoopt;
 • Hoe je 20-30% rendement op je eigen vermogen per jaar kunt maken;
 • Hoe je een vastgoedportefeuille verder uitbouwt;
 • Hoe je aan de beste beleggingspanden komt;
 • Hoe je de beste financiering vindt;
 • Hoe je investeerders in jouw vastgoedprojecten vindt.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Meer weten? Neem contact op

Wil jij ook een succesvolle vastgoedinvesteerder worden? Onze vastgoedmentor helpt je hier graag bij! Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie over ons jaarprogramma? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur ons een mail via info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

contact met zelfwoonhuisverkopen voor onderhands verkopen huis

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×