Vastgoedportefeuille te koop?

Vastgoedportefeuille te koop? Zelfwoonhuisverkopen.nl helpt je!

Heb je een vastgoedportefeuille te koop staan? En lukt het je niet om deze te verkopen? Of wil je hier middels een stille verkoop snel vanaf zijn? Zelfwoonhuisverkopen.nl helpt je hierbij! Maar ook als je juist een vastgoedportefeuille wilt aankopen. Wij bemiddelen namelijk tussen kopers en verkopers van vastgoedportefeuilles. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder, want we vertellen je hier graag meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Hoe wij vraag en aanbod bij elkaar brengen

Of je nu een vastgoedportefeuille te koop hebt staan of een vastgoedportefeuille wilt kopen, met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen is dit zo geregeld. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van beleggers en verkopers die klaar staan om vastgoedportefeuilles te kopen of verkopen. Hierdoor kunnen wij vraag en aanbod eenvoudig en snel bij elkaar brengen. Je hoeft dus zelf niet langer meer op zoek te gaan naar een koper of verkoper van vastgoedportefeuilles. Dat regelen wij voor je! We hebben verstand van de markt en weten precies wie waar naar op zoek is. En dat is nodig bij transacties van deze grootte.

vastgoed portefeuille te koop? Zelfwoonhuisverkopen.nl kan helpen bij de verkoop

Vastgoedportefeuille te koop zonder marketingkosten

Als je een vastgoedportefeuille te koop zet, wil je natuurlijk een goede prijs en een goede betrouwbare koper. Dat kan door zelf te investeren in de marketing. Maar natuurlijk zit je er niet op te wachten om hier veel voor te betalen. Wij helpen je jouw vastgoedportefeuille te verkopen, zonder dat je zelf hoeft te investeren in marketingkosten. Wij leveren namelijk de leads van geïnteresseerde kopers. Zo heb je snel een koper voor jouw vastgoedportefeuille gevonden.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

vastgoedportefeuille verkopen met Zelfwoonhuisverkopen.nl

Waarom een vastgoedportefeuille kopen of verkopen via ons?

Ben jij op zoek naar een vastgoedportefeuille? Of heb je een vastgoedportefeuille te koop? Dan zorgen wij er met ons netwerk voor dat je krijgt wat je wilt. Je profiteert daarbij van de volgende voordelen:

 • Begeleiding en advies, indien je daarom vraagt;
 • Kennis en connecties in de markt;
 • Geen eigen marketingkosten, want wij leveren de leads;
 • Regelmatig nieuw aanbod vastgoedportefeuilles;
 • Geen kostbare tijd verliezen aan het zoeken van een koper of verkoper van vastgoedportefeuilles, want je vindt deze via ons.

contact met zelfwoonhuisverkopen voor onderhands verkopen huis

Neem contact op voor meer informatie

Wil je een vastgoedportefeuille te koop aanbieden middels Zelfwoonhuisverkopen? Of wil je onze hulp inschakelen omdat je een vastgoedportefeuille wilt kopen? We horen het graag! Neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie of bij vragen. We helpen je graag verder.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×