Voor hoeveel is een huis verkocht?

Huis kopen? Kom erachter voor hoeveel een huis verkocht is

Als je een huis gaat kopen, is het handig om te weten voor welk bedrag een vergelijkbaar huis verkocht is voordat je het huis gaat kopen. Zo kun je achterhalen of de vraagprijs van een woning te hoog of misschien wel te laag is. Deze prijs is heel eenvoudig te achterhalen via het kadaster met koopsominformatie. Zelfwoonhuisverkopen helpt je hier graag bij! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees snel verder of maak direct een afspraak via de link hieronder.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Voor hoeveel is een huis verkocht? Wij weten het!

Ben je benieuwd voor hoeveel een huis is verkocht? Dan helpen wij je graag aan deze informatie te komen. Dit kunnen wij doen door de koopsominformatie op te vragen, waarin je de verkoopprijs van woningen en appartementen met dezelfde postcode vindt die dit jaar en de vijf jaren hiervoor verkocht zijn. Je ziet het huisnummer van elke woning, de verkoopprijs en de oppervlakte van het perceel.

Ook kunnen we de eigendomsinformatie opvragen. Dan ontvang je niet alleen de koopsom van het huis, maar ook informatie over wie de eigenaar is en wie van het perceel gebruik mag maken. Ook staat hierin welke beperkingen gelden en wat de oppervlakte is van de woning en van het mogelijke perceel.

voor hoeveel is een huis verkocht

Waardebepaling laten uitvoeren

Vraag jij je af: voor hoeveel is een huis verkocht? Dan kunnen wij je die informatie geven. Maar dat niet alleen. Wij kunnen ook een waardebepaling voor je uitvoeren als je wilt weten of de vraagprijs eerlijk is.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Waardebepaling laten uitvoeren

Hulp inschakelen van Zelfwoonhuisverkopen

Heb jij jouw droomhuis op het oog, maar wil je meer over het huis weten voordat je deze gaat kopen? Of benieuwd wat je eigen huis waard is? Schakel dan direct onze hulp in! Wij kunnen je helpen om er achter te komen voor welke bedragen vergelijkbare huizen zijn verkocht. Je profiteert dan van een aantal voordelen. Dit zijn:

 • Direct zekerheid en duidelijkheid;
 • Alles wordt voor je geregeld;
 • Géén bijkomende kosten.

Hulp inschakelen van zelfwoonhuisverkopen

Meer informatie over de woning

Wil je weten voor hoeveel een huis is verkocht? Of wil je meer informatie over de woning die jij zo graag zou willen kopen? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen je graag verder! Je kunt ons bellen op het nummer: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons een mail sturen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het contactformulier op de website invullen. Ook als je vragen voor ons hebt, kun je contact met ons opnemen.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×