Waar moet je rekening mee houden als je je hotel gaat verkopen?

Verkoop je hotel niet zomaar!

Ben je de eigenaar van een hotel en wil je je hotel verkopen? Dan kan het lastig zijn om een geschikte koper te vinden. De verkoop van een hotelpand spreekt een bijzondere groep kopers of investeerders aan. Hoe weet je nu zeker of je de juiste keuze maakt? Zelfwoonhuisverkopen.nl vertelt je waar je rekening mee met houden als je je hotel gaat verkopen en hoe wij je kunnen helpen snel je hotel te verkopen tegen een marktconforme prijs!

zelfwoonhuisverkopen koen

1. Bepaal de juiste strategie

Als je je hotel gaat verkopen, is het van belang dat je eerst een strategie bepaalt. Je strategie bepaalt namelijk het gehele verkoopproces. Binnen de strategie bepaal je binnen welk tijdsbestek je je hotel verkocht wilt hebben, verzamel je de nodige documenten en laat je de waarde van je hotel bepalen. Vervolgens wordt de vraagprijs bepaald. Zodra je die weet, kun je verder met de verkoop van je hotel.

2. Vind kopers

Je kunt je hotel verkopen. Maar daar heb je wel eerst een koper voor nodig. Omdat je een bijzondere groep kopers en investeerders aanspreekt, is het niet nodig om je hotel op websites te koop te zetten. Je kunt dan wel honderden reacties krijgen, maar wie heeft echt de kredietwaardigheid om je hotel te kopen? Je kunt potentiële kopers beter gericht benaderen door direct contact met ze te leggen. Beleggers willen namelijk liever aanbiedingen krijgen waartoe niemand anders toegang heeft.

huis onderhands verkopen aan Zelfwoonhuisverkopen.nl met Koen

3. Praktische zaken

Nadat je een koper hebt gevonden, moeten er nog enkele praktische zaken geregeld worden om je hotel officieel te verkopen. Denk aan het opstellen van een koopcontract, het tekenen bij de notaris en natuurlijk de overhandiging van het hotel. Zodra dit allemaal geregeld is, is je hotel officieel verkocht!

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

woning onderhands verkopen in de randstad

Je hotel verkopen met Zelfwoonhuisverkopen.nl

Een hotel verkopen is nogal veel gedoe. Gelukkig kun je snel en zonder zorgen je hotel verkopen via Zelfwoonhuisverkopen.nl. Wij kopen dan je hotel uit eigen middelen of via ons netwerk van investeerders. Dit biedt je zekerheid, veel gemak en een eerlijke prijs voor je hotel! Daarbij loop je geen enkel risico, want wij nemen je alles uit handen. Ook de extra kosten! Van je hotel kunnen we woningen maken. Zo heb niet alleen zelf wat aan de verkoop van je hotel, maar anderen ook. Dat is een win-win!

contact met zelfwoonhuisverkopen voor onderhands verkopen huis

Direct contact met Zelfwoonhuisverkopen.nl

Wil jij je hotel verkopen via ons? Heb je vragen? Of wil je meer informatie over onze werkwijze? Bel naar 085 060 60 27, stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl of vul het contactformulier in.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×