Woning verkopen na scheiding

Snel jullie woning verkopen om woningwaarde te kunnen delen

Je wil niet dat het je overkomt, maar helaas is een scheiding soms onvermijdelijk. Ga je scheiden of ben je reeds gescheiden? Dan is één van de belangrijkste beslissingen die je moet nemen wat er moet gebeuren met je gezamenlijke woning. De woning snel verkopen na de scheiding is voor veel koppels de beste oplossing, omdat je zo beiden snel de waarde van de woning kunt verdelen en snel verder kunt met je leven. Zelfwoonhuisverkopen vertelt over de overwegingen die ten grondslag kunnen liggen en hoe we je kunnen helpen om snel ieder je deel te krijgen van de woningwaarde na verkoop.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Overwegingen bij woning verkopen na scheiding

 • Financiële onafhankelijkheid: door het verkopen van de woning kun je beiden een deel van de woningwaarde ontvangen, wat kan helpen bij het opbouwen van een nieuw leven zonder (al te veel) financiële belemmeringen.
 • Emotionele afstand: de gezamenlijke woning verkopen kan helpen bij het creëren van de nodige emotionele afstand om sneller het leven weer op te kunnen pakken zonder al te veel ‘emotionele ballast’.
 • Eerlijke verdeling: de woning verkopen maakt een eerlijke verdeling van de opbrengst mogelijk. Conflicten over de verdeling van eigendommen worden zo hopelijk voorkomen.

dozen inpakken na scheiding

Snel je woning verkopen zonder hoge kosten

Een scheiding is doorgaans niet goed voor je gemoedsrust en ook niet voor je portemonnee. Als je besluit je woning te verkopen na de scheiding is dat dan ook om beiden te kunnen beschikken over je deel van de woningwaarde. Nu weet je ongetwijfeld dat een woning verkopen ook geld kost. Dan hebben we het vooral over de makelaarskosten die daarbij komen kijken. Door snel je huis te verkopen zonder makelaar, bespaar je tijd en geld. Door Zelfwoonhuisverkopen in te schakelen krijg je dat voor elkaar. Door zelf je huis via ons te verkopen heb je géén hoge makelaarskosten, maar wel direct zekerheid en zeker géén gedoe meer. Dat is een fijn vooruitzicht na je scheiding, toch? Bovendien beschik je zo allebei snel over je deel van het geld dat de verkoop van je woning heeft opgebracht.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

woning verkopen in verband met scheiding

Waar kan Zelfwoonhuisverkopen je bij helpen?

De adviseur van Zelfwoonhuisverkopen staat je bij gedurende het gehele proces van verkoop van jouw huis na scheiding. Je wordt geholpen met deskundig advies over de onderhandelingen, roerende zaken, het verkoopdossier, maar uiteraard ook bij het opstellen van een voorlopig koopcontract. Mocht het je niet lukken om jouw huis middels een onderhandse verkoop te verkopen, dan kunnen wij je middels ons grote netwerk investeerders helpen een geschikte koper voor jouw woning te vinden.

huis verkopen succesverhaal

Meer weten?

Wil je na jullie scheiding je woning verkopen met onze hulp? Of wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085 060 60 27 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×