Zelf huis verkopen

Snel zelf huis verkopen: direct geregeld

Wil jij snel en direct, zelf je eigen huis verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar? Dan kan Zelfwoonhuisverkopen je helpen. Als onpartijdige tussenpersoon bemiddelen wij tussen particulieren die hun huis willen verkopen en ons netwerk van investeerders. Wij kopen woonhuizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Het voordeel is dat je snel verkoopt, zonder voorbehoud en tegen een eerlijke prijs. Je hebt dan direct zekerheid. Daarnaast regelen wij ook de administratie en de extra kosten. Dit doen wij kosteloos. Wil je hier meer over weten? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

huis verkopen zonder makelaar

Je huis verkopen in 3 stappen

Zo verloopt de gratis waardebepaling

1. Afspraak inplannen

marloes Zelfwoonhuisverkopen

Je neemt contact met ons op via email, telefoon of het contactformulier op onze website. Tijdens een eerste gesprek (kosteloos) bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

2. Waardebepaling

Zelfwoonhuisverkopen koen

Wil je door? Dan gaan we samen je woonhuis bekijken om de waarde in te schatten.

3. Bod op je huis

Snel huis verkopen

Wij doen je een passend bod. Accepteer je dit? Gefeliciteerd, wij regelen direct de administratieve afhandeling en jij hebt een zorgeloze verkoop.

waarom huis verkopen zonder makelaar

Waarom huis verkopen zonder makelaar?

Je huis verkopen zonder risico's doe je eenvoudig zelf. Daar heb je geen dure makelaar voor nodig. Kies je ervoor om zelf je huis te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen? Dan zijn dit alle voordelen van het verkopen zonder makelaar op een rijtje:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Zonder voorbehoud verkopen zonder makelaarskosten

Wil je snel je huis verkopen? Een makelaar gaat vaak voor het hoogste bod en houdt niet altijd rekening met de snelste verkoop. Wij denken wél met je mee en kopen snel jouw huis zonder voorbehoud voor een eerlijke prijs. Zo ontstaat een win-win situatie. Wil jij bijvoorbeeld je overwaarde te gelde maken om schulden af te lossen en vervolgens terughuren? Of kun je de hypotheek niet meer opbrengen, maar wil je wel in je eigen huis blijven wonen? Dan kunnen wij je helpen.

snel je huis verkopen zonder makelaar

Verkoop je eigen huis: snel en zonder gedoe

Wie wil besparen op de makelaarskosten, kan zelf zijn/haar huis verkopen. Wij helpen je er graag bij. Bezichtigingen, tijd en administratieve rompslomp, het is allemaal verleden tijd met ons netwerk van investeerders. Je ontvangt een marktconforme prijs en je huis is direct verkocht zonder voorbehoud. Wij zijn een betrouwbare partij met een groot netwerk en hebben veel ervaring met het kopen van woonhuizen in heel Nederland. De markt kennen wij door en door en we kunnen snel schakelen. Neem vrijblijvend contact op voor een kosteloos intakegesprek.

Zelfwoonhuisverkopen: zelf huis verkopen zonder makelaar

Als onpartijdige bemiddelaar tussen particulieren en investeerders, helpen wij jou je eigen huis te verkopen zonder makelaar. Zo betaal je geen makelaarskosten. Dit doen wij volledig kosteloos. Ook eventuele extra kosten zijn voor onze rekening. Alle voordelen van zelf je huis verkopen via Zelfwoonhuisverkopen op een rijtje:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

‘Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis ’

Zelf huis verkopen: de voordelen

Je verkoopt je eigen huis zonder tussenkomst van een makelaar en betaalt dus geen makelaarskosten. Behalve dat je via ons snel en zonder voorbehoud je huis kunt verkopen, heb je dan nog een extra voordeel. De overdrachtsdatum wordt volledig in samenspraak met jou bepaald. In tegenstelling tot bij verkoop aan een particulier zal een investeerder niet meteen zelf in het huis willen gaan wonen. De overdracht kan dus makkelijk iets verder in de toekomst. Bijvoorbeeld wanneer je eigen nieuwe huis wordt opgeleverd. Of je kunt het huis na verkoop zelf terughuren. Er zijn veel situaties waarin dit uitkomst biedt.

Oplossing voor jouw situatie

Er zijn situaties waarin een snelle verkoop gewenst is. Maar uiteraard wel voor een goede prijs. Omdat een makelaar het liefste voor het hoogste bod gaat, kan de verkoop langer op zich laten wachten. Verkoop je huis daarom snel en direct via Zelfwoonhuisverkopen. Wij kopen je huis zonder voorbehoud voor een marktconforme prijs. Het geld staat dan snel op je rekening. Zit jij bijvoorbeeld in één van de onderstaande situaties en wil je snel je huis verkopen? Wij kunnen je helpen.

 • Inkomensverlies na het verliezen van je baan
 • Je wilt direct je overwaarde te gelde maken om schulden mee af te lossen
 • Als je snel en voordelig van een beleggingspand af wilt
 • Zelf huis verkopen en vervolgens terughuren
 • Je verhuurt zelf een huis, maar dit geeft teveel stress
 • Lig je in een (echt)scheiding en kun je de hypotheek niet meer opbrengen
 • Je gaat samenwonen en hebt een huis over/dubbele lasten

oa. bekend van:

Zelf huis verkopen via Zelfwoonhuisverkopen: zo werkt het

Zelf huis verkopen zonder makelaarskosten? Dit doe je kosteloos via Zelfwoonhuisverkopen. Wij kopen je huis snel en zonder voorbehoud. Je krijgt een eerlijke prijs en we nemen je al het regelwerk uit handen. Ook extra kosten nemen wij voor onze rekening. Een extra voordeel is dat een investeerder in tegenstelling tot een particulier niet direct zijn nieuwe huis wil betrekken. Dit geeft veel vrijheid met het bepalen van de overdrachtsdatum. Je huis verkopen via Zelfwoonhuisverkopen betekent 100% duidelijkheid en zekerheid. Meer weten of direct je huis verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Zelf je huis verkopen: dit zijn de stappen:

 1. Afspraak inplannen: neem contact met ons op. Tijdens een (kosteloos) intakegesprek nemen we jouw situatie door en bekijken we hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: zijn we het eens? Dan bekijken we samen je huis om de waarde te bepalen.
 3. Bod: wij doen je een marktconform aanbod. Accepteer je dit? Gefeliciteerd, wij regelen snel de administratieve afhandeling en jij hebt het geld snel op je rekening staan.

Zelf huis verkopen zonder makelaar? Bel ons.

Wil je zelf je huis verkopen om zo de makelaarskosten te vermijden? Profiteer dan kosteloos van het netwerk van Zelfwoonhuisverkopen. Je kunt je huis snel en zonder voorbehoud verkopen binnen ons netwerk van investeerders. Wil je meer informatie of een gratis intakegesprek? Dan kun je ons bellen op: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het online contactformulier invullen op deze website. Wij nemen dan snel contact met je op.

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis