Zelf studio verkopen

Zelf studio verkopen via een bemiddelaar

Een studio verkopen kun je eenvoudig zelf via Zelfwoonhuisverkopen. Wij verkopen je huis snel en zonder voorbehoud van financiering voor een eerlijke prijs. Hoe wij dat doen? Wij brengen als bemiddelaar particulieren en investeerders bij elkaar. Onze bemiddeling is kosteloos en onpartijdig. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een studio in Nederland tot € 300.000,-. Ook nemen wij je de administratieve rompslomp die het verkopen van een studio met zich meebrengt uit handen. Wil je meer weten over het zelf verkopen van je studio? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Verkoop je studio zonder makelaar

Wil jij graag zelf je studio verkopen? Op hoge makelaarskosten zit je natuurlijk niet te wachten. Door zelf je studio te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen kun je het af zonder makelaar. Dat levert je een mooie besparing op. Wij zijn een onpartijdige bemiddelaar met een groot netwerk van investeerders. Omdat wij de markt door en door kennen kunnen wij snel schakelen. Hierdoor kunnen wij jou helpen zelf je studio snel en zonder voorbehoud van de hand te doen tegen een marktconforme prijs. Dit doen wij kosteloos. Je kunt bij ons terecht voor de verkoop van studio’s tot € 300.000,- in heel Nederland.

Zelf studio verkopen

Zo gaan wij te werk

Snel zelf je studio verkopen voor een goede prijs? Dat kan je makkelijk af zonder makelaar. Bij ons heb je snel zekerheid en weinig gedoe. Verkopen via Zelfwoonhuisverkopen ziet er als volgt uit:

 1. Afspraak inplannen: vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, dan bekijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen
 2. Waardebepaling: vervolgens bekijken we samen jouw studio om de waarde te bepalen
 3. Bod: hierna doen wij je een marktconform bod. Ga je akkoord? Dan handelen wij de administratie af en staat het geld snel op je rekening

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf woonstudio verkopen

5 redenen om naar Zelfwoonhuisverkopen te gaan

Door je studio zonder makelaar te verkopen, heb je snel zekerheid en bespaar je ook nog eens de hoge makelaarskosten. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen jou en onze investeerders. 5 extra redenen om zelf je studio via Zelfwoonhuisverkopen te verkopen zijn:

 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Direct persoonlijk contact

contact met zelfwoonhuisverkopen voor zelf verkopen studio zonder makelaar

Zelf studio verkopen? Neem contact op.

Voorkom hoge makelaarskosten door zelf je studio te verkopen. Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt graag kosteloos en onpartijdig tussen jou en ons investeerdersnetwerk. Je studio wordt snel, zonder voorbehoud en voor een goede prijs verkocht. Zo heb je snel zekerheid. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027. Ook kun je mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of ons contactformulier invullen op de website. Wij nemen snel contact met je op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×