Zelf woning verkopen

Zelf woning verkopen zonder makelaar

Zelf je eigen woning te verkopen zonder makelaar? Met behulp van Zelfwoonhuisverkopen kun je dit snel en direct regelen. Wij fungeren als onpartijdige bemiddelaar tussen particulieren en ons netwerk van investeerders. Voor de verkoop van een woning in Nederland tot € 300.000,- ben je bij ons aan het juiste adres. Het voordeel van een investeerder is, dat je snel en zonder voorbehoud je woning kunt verkopen tegen een marktconforme prijs. Je hebt dan direct zekerheid. Verder regelen wij ook kosteloos de administratieve afhandeling en de extra kosten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

huis verkopen zonder makelaar

Je huis verkopen in 3 stappen

Zo verloopt de gratis waardebepaling

1. Afspraak inplannen

marloes Zelfwoonhuisverkopen

Je neemt contact met ons op via email, telefoon of het contactformulier op onze website. Tijdens een eerste gesprek (kosteloos) bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

2. Waardebepaling

Zelfwoonhuisverkopen koen

Wil je door? Dan gaan we samen je woonhuis bekijken om de waarde in te schatten.

3. Bod op je huis

Snel huis verkopen

Wij doen je een passend bod. Accepteer je dit? Gefeliciteerd, wij regelen direct de administratieve afhandeling en jij hebt een zorgeloze verkoop.

waarom huis verkopen zonder makelaar

Waarom huis verkopen zonder makelaar?

Je huis verkopen zonder risico's doe je eenvoudig zelf. Daar heb je geen dure makelaar voor nodig. Kies je ervoor om zelf je huis te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen? Dan zijn dit alle voordelen van het verkopen zonder makelaar op een rijtje:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Zelf woning verkopen: de voordelen

Door je eigen woning zonder een makelaar te verkopen, betaal je geen hoge makelaarskosten. Wij kunnen alles snel voor je regelen. Je verkoopt dan direct en zonder voorbehoud je woning aan ons. Maar er is meer: je hebt grote vrijheid bij het bepalen van de overdrachtsdatum. In tegenstelling tot een particulier heeft een investeerder hier geen haast bij. Dit kan dus gerust iets later zijn waardoor je een soepele overgang hebt naar je nieuwe woning. Ook zijn er mogelijkheden om je woning na het verkopen terug te huren. Dit biedt uitkomst in veel situaties.

snel je huis verkopen zonder makelaar

Altijd de beste oplossing voor jouw situatie

Wil je je woning zo snel mogelijk verkopen? Of een zo hoog mogelijke prijs? Eigenlijk wil je beiden, dus moet er een goede balans worden gevonden. Een makelaar gaat het liefste voor het hoogste bod en vaak is dit onder voorbehoud. Zo moet je lang wachten op zekerheid. Door zelf je eigen woning te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen, is je woning direct verkocht, zonder voorbehoud en voor een eerlijke prijs. Het bedrag staat dan snel op je bankrekening. het beste van beide werelden. Zit je in één van de onderstaande situaties en wil je direct zelf je woning verkopen? Neem dan contact met ons op.

 • Je wilt snel zonder gedoe van een beleggingspand af
 • Na het verliezen van je baan kun je de hypotheek niet meer opbrengen
 • Je hebt direct de overwaarde nodig om schulden mee af te lossen
 • Je gaat samenwonen en hebt een woning over/dubbele lasten
 • Je zelf je woning wil verkopen en vervolgens terug wilt huren
 • Je bent zelf verhuurder van een woning, maar dit blijkt niets voor jou te zijn
 • Je gaat samenwonen en hebt een woning over/dubbele lasten
 • In verband met een (echt)scheiding wil je de boel snel afronden

‘Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis ’

Zonder gedoe zelf je woning verkopen

Door zelf je woning te verkopen, betaal je geen makelaarskosten. Zie je daar tegenop? Wij helpen je er graag bij. Je hebt dan geen gedoe met bezichtigingen, administratieve rompslomp en het bespaart je veel tijd. Je woning is direct verkocht zonder voorbehoud, dus het geld staat snel op je rekening. Zelfwoonhuisverkopen is een betrouwbare partij met een groot netwerk van investeerders. Wij hebben ruime ervaring met het kopen van huizen in heel Nederland en kennen de markt op ons duimpje. Snel je woning verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

oa. bekend van:

Zelfwoonhuisverkopen: zonder makelaar zelf je woning verkopen

Wij helpen jou snel je woning te verkopen door te bemiddelen tussen jou en ons netwerk van investeerders. Door zelf je woning te verkopen zonder makelaar betaal je geen hoge makelaarskosten. Onze service kost jou niets. Wij doen dit volledig kosteloos. Ook de extra kosten zijn voor onze rekening. De voordelen van zelf je woning verkopen via Zelfwoonhuisverkopen zijn:

 • Snel zelf woning verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

Zo verkoop je zelf je woning via Zelfwoonhuisverkopen

Wil jij zelf je woning verkopen zonder makelaarskosten? Dan doe je dit natuurlijk kosteloos via Zelfwoonhuisverkopen. Wij regelen de verkoop direct en zonder voorbehoud. Je krijgt een marktconforme prijs en wij doen al het regelwerk. Ook eventuele extra kosten nemen wij voor onze rekening. Bij ons heb je 100% duidelijkheid en zekerheid. Wil je meer weten? Wij vertellen je graag alles over het zelf verkopen van de eigen woning. Neem dus gerust contact op voor het inplannen van een intakegesprek (kosteloos) of om direct je woning te verkopen. Een overzicht van onze werkwijze vind je hieronder.

 1. Afspraak inplannen: vraag een gratis intakegesprek met ons aan. Hierin bekijken we jouw situatie en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: is er overeenstemming? Dan gaan we samen je woning bekijken om de waarde vast te stellen.
 3. Bod: wij doen je een marktconform aanbod. Ga je akkoord? Dan regelen wij direct de administratieve afhandeling en heb jij snel het geld op je rekening staan.

Zelf je woning verkopen? Bel ons.

Vermijd hoge makelaarskosten door zelf je eigen woning te verkopen. Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt graag voor jou bij ons netwerk van investeerders. Zo verkoop je je woning direct en zonder voorbehoud. Het bedrag staat dan ook snel op je rekening. Neem gerust contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027. Ook kun je een e-mail sturen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of ons online contactformulier invullen op deze website.

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

Voor een snelle en eerlijke verkoop van je huis