Beleggingspand verkopen

Pand verkopen zonder makelaarskosten

Wil je een pand verkopen maar geen hoge makelaarskosten betalen? Dan kun je terecht bij Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen tussen particulieren die van hun beleggingspand afwillen en ons netwerk van investeerders. Dit doen wij kosteloos. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een beleggingspand in Nederland tot € 300.000,-. Ook nemen wij je de administratieve afwikkeling uit handen. Wil je meer informatie of je pand direct verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Zonder makelaar je beleggingspand verkopen

Viel het in de praktijk tegen om verhuurder te zijn? Of wil je graag je cashflow aanvullen? Hoe dan ook, je hebt geen trek in hoge makelaarskosten. Verkoop daarom zelf je pand via Zelfwoonhuisverkopen, dit is kosteloos. Wij bemiddelen onpartijdig tussen particulieren en investeerders. Je kunt bij ons terecht om snel en zonder voorbehoud je pand te verkopen voor een eerlijke prijs. Wij kopen panden in heel Nederland tot maximaal € 300.000,-.

Beleggingspand verkopen

Pand verkopen? Zo werkt het

Omzeil hoge makelaarskosten door zelf je pand te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen. Je hebt dan 100% duidelijkheid en zekerheid. Dit werkt als volgt:

 1. Afspraak inplannen: bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken dan hoe we jou het beste kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: als we overeenstemming bereiken, bekijken we samen jouw beleggingspand om de waarde te bepalen.
 3. Bod: vinden we elkaar in een prijs? Dan gaan we het administratief afhandelen en het geldbedrag staat snel op je rekening.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf-Beleggingspand-verkopen

Zelfwoonhuisverkopen: bemiddeling verkopen beleggingspand

Zonder makelaar je beleggingspand verkopen levert een aanzienlijke besparing op. Via Zelfwoonhuisverkopen kun je eenvoudig zelf je pand verkopen aan een investeerder. Dit zijn de voordelen:

 • Geen hoge makelaarskosten
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkoop beleggingspand

Beleggingspand verkopen? Bel ons.

Zelf je pand verkopen heb je geen hoge makelaarskosten. Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt kosteloos en onafhankelijk tussen jou en ons netwerk van investeerders. Je pand wordt snel en zonder voorbehoud verkocht. Wil je hier meer over weten? Voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek kun je ons bereiken door ons contactformulier in te vullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027 en kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×