Huis onderhands verkopen

Zelf je huis onderhands verkopen

Wil jij je huis onderhands verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Zelfwoonhuisverkopen treedt graag op als bemiddelaar tussen jou en ons netwerk van investeerders. Wij kopen je huis dan snel en zonder voorbehoud voor een marktconforme prijs. Je kunt bij ons terecht voor het onderhands verkopen van woonhuizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Ook nemen wij het administratieve proces en de extra kosten voor onze rekening. Als onpartijdige bemiddelaar doen wij dit kosteloos. Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Huis onderhands verkopen versus een makelaar

Wil je snel je huis verkopen? Een makelaar gaat vaak voor het hoogste bod en houdt niet altijd rekening met de snelste verkoop. Kies er daarom voor om je huis onderhands te verkopen. Wij denken wél met je mee en kopen snel jouw huis zonder voorbehoud voor een eerlijke prijs. Bovendien betaal je zo geen hoge makelaarskosten, omdat onze service kosteloos is. Ook de overdrachtsdatum is met een investeerder veel flexibeler en je hebt zelfs de mogelijkheid om je huis terug te huren. Zo ontstaat een situatie met alleen maar voordelen. Wil jij bijvoorbeeld je overwaarde te gelde maken om schulden af te lossen en vervolgens terughuren? Of zit je door samenwonen met twee huizen en dus dubbele lasten? Dan kunnen wij je helpen.

Huis onderhands verkopen

Onderhands je huis verkopen: zo werkt het

Je huis onderhands verkopen doe je eenvoudig via Zelfwoonhuisverkopen. Dit is onze werkwijze:

 1. Afspraak inplannen: neem contact met ons op. Tijdens het intakegesprek bekijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: zijn we het eens? Dan gaan we samen je huis bekijken om een inschatting van de waarde te maken.
 3. Bod: wij doen je een marktconform aanbod. Ga je akkoord? Dan regelen wij de administratieve afhandeling en staat het geld snel op je rekening.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf Huis onderhands verkopen

Waarom onderhands verkopen via Zelfwoonhuisverkopen

Door je huis onderhands te verkopen via Zelfwoonhuisverkopen heb je geen dure makelaar nodig. Dit zijn alle voordelen:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

contact met zelfwoonhuisverkopen voor onderhands verkopen huis

Snel onderhands je huis verkopen? Neem contact op.

Zelf je huis verkopen zonder dure makelaar? Verkoop je huis dan onderhands via Zelfwoonhuisverkopen. Je huis is dan snel en zonder voorbehoud verkocht. Voor vragen of het inplannen van een afspraak kun je ons contactformulier invullen. Ook kun je ons bellen op: 085 – 06 06 027 of mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×