Huis verkopen aan belegger

Huis verkopen aan belegger via bemiddeling

Overweeg jij je huis te verkopen aan een belegger om jezelf de hoge makelaarskosten te besparen? Maar weet je niet hoe dit in zijn werk gaat? Kies dan voor de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen. Wij kunnen kosteloos bemiddelen tussen jou en ons netwerk van beleggers. Het grote voordeel van het verkopen aan een belegger is dat je huis snel en zonder voorbehoud wordt verkocht voor een marktconforme prijs. Zo heb je snel zekerheid. Daarnaast nemen wij je ook de administratie uit handen. Neem voor het verkopen van je huis aan een belegger dus gerust contact met ons op. Een adviesgesprek is altijd gratis.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Zonder makelaar huis verkopen aan belegger

Voor het verkopen van je huis heb je geen makelaar nodig, dat kun je eenvoudig zelf. Zo ontvang je een goede prijs én bespaar je de hoge makelaarskosten. Zelfwoonhuisverkopen kan je hier kosteloos bij helpen. Wij bemiddelen onafhankelijk tussen beleggers en particulieren die hun huis willen verkopen. Dit doen wij voor huizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Wij kennen de markt door en door en weten je huis snel en zonder voorbehoud te verkopen aan een belegger.

Huis verkopen aan belegger

Zo verkoop je zelf je huis aan een belegger

Wie snel zijn huis, appartement of maisonnette wil verkopen kan dit eenvoudig zelf. Via Zelfwoonhuisverkopen verkoop je je huis snel en zonder voorbehoud aan een belegger. Het verkoopproces gaat als volgt in zijn werk:

 1. Afspraak inplannen: tijdens een gratis adviesgesprek bekijken we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: vervolgens bekijken we samen jouw huis om de waarde in te schatten.
 3. Bod: wij doen je een marktconforme aanbieding. Een deal kan snel worden afgerond. Terwijl wij de administratie afhandelen, komt de koopprijs snel jouw kant op.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf huis verkopen aan belegger

Waarom Zelfwoonhuisverkopen laten bemiddelen?

Door gebruik te maken van het investeerdersnetwerk van Zelfwoonhuisverkopen, verkoop je je huis snel en zonder voorbehoud. Dit is kosteloos. Ook ben je verzekerd van een snelle verkoop zonder voorbehoud. De overige voordelen zijn:

 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkopen huis aan een belegger

Huis verkopen aan belegger? Bel ons.

Door de bemiddeling van Zelfwoonhuisverkopen, heb je toegang tot ons netwerk van investeerders. Je huis verkopen aan een belegger betekent direct zaken doen. Een snelle verkoop zonder voorbehoud en géén hoge makelaarskosten is het resultaat. Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact met ons opnemen. Bel hiervoor: 085 – 06 06 027, stuur een mail naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of vul ons contactformulier in op de website. Wij nemen dan snel contact met je op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×