Online makelaar

Een online makelaar voor je woning

Ben jij op zoek naar een online makelaar? Geen probleem, Zelfwoonhuisverkopen is de partij die je zoekt. Wij vertellen je in dit artikel wat wij als online makelaar voor je kunnen betekenen. Zo weet je gelijk of wij een goede match voor je zijn. Lees snel verder en kom erachter wat wij allemaal voor je kunnen doen.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Huis verkopen via online makelaar

Bij Zelfwoonhuisverkopen kun je zelf je eigen woning verkopen zonder de hulp van een makelaar. Wij bemiddelen tussen de verkoper en koper. We overleggen eerst samen de beste verkoopstrategie en daarna kan je huis binnen een week verkocht zijn. Wanneer je een makelaar inschakelt kun je ervan uit gaan dat je veel extra tijd en geld kwijt bent. Je woning verkopen via Zelfwoonhuisverkopen is een betere oplossing. Je kunt bij ons gebruik maken van diverse voordelen. Zo bemiddelen wij bij eengezinswoningen en appartementen door heel Nederland en zetten wij hierbij ook ons netwerk van investeerders in. Zo weet je zeker dat je altijd snel je woning verkocht hebt. Via ons krijg je een eerlijke prijs voor je woning en heb je minder last van vervelende onzekerheden of hoge kosten.

online makelaar nodig? Kies voor zelfwoonhuisverkopen

Waarom uw woning verkopen met internet makelaar

Om je ervan te verzekeren dat wij de beste optie zijn om uw woning aan te verkopen, hebben wij onze voordelen voor je op een rij gezet:

 • Snel je huis verkopen via een onafhankelijke bemiddelaar
 • Géén makelaarskosten
 • Direct persoonlijk contact
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Geen renovatie nodig, terughuren is mogelijk

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Huis kopen via een online makelaar

Redenen om uw woning zelf te verkopen

Snel en makkelijk je huis verkopen zonder makelaar, maar wel de beste prijs en de beste voorwaarden! Dat is iets wat iedereen wel wil. Dit is bij Zelfwoonhuisverkopen ook echt mogelijk. Lees gerust onze reviews op deze website. Onze belangrijkste punten zijn het snel verkopen van je woning en dat je hier een goede prijs voor krijgt. En dit allemaal zonder teveel gedoe. Want een huis verkopen kan stressvol en tijdrovend zijn, dankzij onze diensten hoef je zelf amper iets te doen. Wij rekenen geen kosten bij de verkoper. Waar je bij een makelaar onzekerheid krijgt, ontvang je bij ons direct een bod zonder voorbehouden.

Zit jij in een van deze situaties, kies dan voor een online makelaar

Wanneer kies je nu voor een online makelaar? Je doet dat wanneer je jezelf herkent in een van de onderstaande situaties:

 • Je gaat samenwonen en hebt ineens een huis over
 • Je besluit groter te wonen of bent toe aan een ander huis
 • Je hebt inkomstenverlies na het verliezen van je baan
 • Je verhuurt een huis, maar besluit deze te verkopen
 • Je ligt in scheiding en besluit te verkopen
 • Je wilt je huis verkopen en vervolgens een periode zelf terughuren
 • Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en bent op zoek naar zekerheid
 • Je wilt je overwaarde te gelde maken

Huis verkopen via internet makelaar

Meer weten over online makelaar?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een online makelaar? Je kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar: 085–0606027. Ook kun je contact met ons opnemen door te mailen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Zelfwoonhuisverkopen.nl helpt je graag verder.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×