Zelf woonhuis verkopen - Het succesverhaal van Marco uit Ede

Marco vond geen koper voor hun appartement. Totdat wij in beeld kwamen.

Marco en Diana waren op zoek naar meer ruimte: het appartement waar zij in Wekerom woonden, samen met hun twee honden, voelde aan de krappe kant. Een extra slaapkamer en een tuin, daar waren zij naar op zoek en dat vonden zij 20 km verderop in Garderen. Maar hun oude appartement kregen ze via de makelaar niet zo snel verkocht als gehoopt. Marco vertelt hoe zij met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen wél binnen een week van hun oude woning af waren.

‘Nu hebben we nog wat overwaarde’“ Ik wilde niet 6 maanden of langer leuren met het huis.”

Marco had het appartement van hem en zijn vrouw via een internetmakelaar te koop gezet. Op Funda kwamen er echter maar weinig reacties. “Waarschijnlijk lag het aan de prijs”, geeft Marco als verklaring. Twee maanden gingen voorbij, maar een serieuze koper kwam er niet. En dus gingen ze verder op zoek.

“Maandag het eerste contact, vrijdag verkocht”

Marco vertelt: “Ik wilde niet 6 maanden of langer leuren met het huis. Dus ben ik via Google wat andere partijen gaan zoeken en benaderen.” Niet iedereen had belangstelling: “de prijs was misschien wel flink, maar wat je niet aan de buitenkant van het appartement ziet is dat het heel ruim is van binnen.” Bij de investeerders uit het netwerk van Zelf woonhuis verkopen was er echter meteen interesse.

“Daar wil ik wel zaken mee doen”

Succesverhaal marco zelfwoonhuisverkopen banner

Bij eigenaar Koen van Zelfwoonhuisverkopen had Marco meteen een goed gevoel. “De website boezemde vertrouwen in en dat bleek in praktijk ook zo te zijn. Ik dacht: daar wil ik wel zaken mee doen”, zegt hij. De snelheid waarmee de verkoop verliep was voor Marco een geluk: hij woonde inmiddels al in zijn nieuwe huis. Hij zegt daarover: “Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering.”

Ook geïnteresseerd geraakt na dit verhaal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Denk je erover na om je huis te verkopen? Maar zie je op tegen de makelaarskosten, bezichtigingen, extra tijd en onzekerheid die het met zich meebrengt? Wij helpen je bij de verkoop zonder al deze zorgen. Wij bieden een marktconforme prijs en kunnen snel schakelen! Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Landelijk actief
 • Géén makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
Terug naar reviews

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×