Zelf huis te koop zetten

Eenvoudig zelf je huis te koop zetten

Zelf je huis te koop zetten is helemaal niet moeilijk en je bespaart jezelf de hoge makelaarskosten. Als onpartijdige bemiddelaar tussen particulieren en beleggers helpt Zelfwoonhuisverkopen je hier graag bij. Wij kopen woonhuizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Je verkoopt je huis dan voor een marktconforme prijs, snel en zonder voorbehoud. Daarnaast nemen wij ook extra kosten en het administratieve proces voor onze rekening. Onze prijs: kosteloos. Wil jemeer weten over het zelf te koop zetten van je huis? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Zelf je huis te koop zetten zonder makelaar

Wil je graag snel je huis verkopen? Makelaars hebben een sterke voorkeur voor het hoogste bod, dit betekent niet altijd een snelle verkoop. Bij Zelfwoonhuisverkopen denken we wél met je mee. Wij zorgen dat je je huis snel en zonder voorbehoud verkoopt voor een goede prijs. Dat is het voordeel van verkoop aan een investeerder. Verder betaal je natuurlijk geen makelaarskosten. Ook de overdrachtsdatum is flexibel omdat een investeerder in tegenstelling tot een particulier er niet zelf gaat wonen. Je hebt bovendien de mogelijkheid om je huis zelf weer terug te huren. Dit biedt vele voordelen. Ga je bijvoorbeeld samenwonen en heb je opeens een huis over, oftewel dubbele lasten? Of wil je de overwaarde te gelde maken om schulden mee af te lossen en vervolgens je huis weer terughuren? Dan kun je terecht bij Zelfwoonhuisverkopen.

zelf huis te koop zetten

Zelf je huis te koop zetten: zo werkt het

Zelf je huis verkopen aan een investeerder doe je eenvoudig via Zelfwoonhuisverkopen. Wij gaan als volgt te werk:

 1. Afspraak inplannen: neem contact op voor een afspraak. Tijdens een intake bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.
 2. Waardebepaling: zijn we het eens? We bekijken dan samen jouw huis om de waarde vast te stellen.
 3. Bod: wij doen je een marktconforme aanbieding. Bereiken we een akkoord? Dan maken we de koop rond en staat het geld snel op je rekening.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf woonhuis te koop zetten

Voordelen van verkopen via Zelfwoonhuisverkopen

Bespaar jezelf een dure makelaar en kies ervoor zelf je huis te koop te zetten via Zelfwoonhuisverkopen. Dit zijn de voordelen:

 • Snel huis verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Vrijblijvend adviesgesprek

Contact voor Zelf huis te koop zetten met Zelfwoonhuisverkopen

Wil je zelf je huis te koop zetten? Neem contact op.

Wil je géén hoge makelaarskosten betalen? Waarom dan niet zelf je huis te koop zetten via Zelfwoonhuisverkopen? Snel, zonder voorbehoud en voor een eerlijke prijs. Neem voor vragen of het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 06 06 027. Ook kun je een mail sturen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of het online contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×