Huis goedkoop verkopen

Hoe kun je een huis goedkoop verkopen?

Wil je jouw huis goedkoop verkopen? Omdat je jouw woning bijvoorbeeld aan jouw kinderen wilt verkopen? Wat je hierover moet weten, is dat de Belastingdienst de huisverkoop in de gaten houdt. Als er een woning voor een opvallend laag bedrag wordt verkocht, zal dit vraagtekens oproepen bij de Belastingdienst. Zij kunnen dan een onderzoek starten naar de verkoop van jouw woning. Gelukkig is er wel een manier waarop je jouw huis goedkoop kunt verkopen, zonder dat je problemen krijgt met de Belastingdienst. Zelfwoonhuisverkopen.nl vertelt je hier graag meer over.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Huis verkopen onder de WOZ-waarde

Wanneer je jouw huis goedkoop wilt verkopen, zijn hier wel mogelijkheden voor. Als je jouw huis verkoopt voor een bedrag dat lager is dan de WOZ-waarde, wordt dit gezien als een schenking. Hierover moet belasting betaald worden, dit kan 10 tot 20% bedragen. Maar bij een schenking heb je een bepaalde vrijstelling. Aan een persoon jonger dan 40 jaar mag je een deel belastingvrij schenken. Hierbij moet je wel aan kunnen tonen dat de schenking gebruikt wordt voor de aankoop van een woning of de aflossing van een hypotheek, de persoon daadwerkelijk jonger is dan 40 jaar en er beroep wordt gedaan op de verhoogde schenkingsvrijstelling.

Huis goedkoop verkopen

Welke kosten komen er verder bij kijken?

Helaas komen er bij het verkopen van een woning ook kosten kijken. Denk aan makelaarskosten, maar ook kosten voor het aanvragen van een energielabel, het verkoopklaar maken van de woning en het doorhalen van de hypotheek. Zelfwoonhuisverkopen.nl kan je helpen om ook op deze kosten te besparen. Door je huis via ons te verkopen, betaal je namelijk géén makelaarskosten. Zo kun je jouw huis goedkoop verkopen!

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Huis goedkoop verkopen

Jouw huis goedkoop verkopen met Zelfwoonhuisverkopen.nl

Zelfwoonhuisverkopen.nl biedt je altijd een oplossing die past bij jouw situatie. Als jij jouw huis goedkoop wilt verkopen, helpen we je hier graag bij. Via ons kun je jouw huis verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Dit bespaart je veel kosten! Daarbij bieden we je wel de zekerheid dat jouw woning snel en voor een goede prijs verkocht wordt.

jouw huis goedkoop verkopen

Meer informatie?

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen om jouw huis goedkoop te verkopen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 06 027 of ons een e-mail te sturen via info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Heb je vragen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem ook dan contact met ons op.

 • Snel je huis verkopen
 • Géén makelaarskosten
 • Lege en verhuurde woningen
 • Géén ontbindende voorwaarden
 • Flexibele overdrachtsdatum
Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×