KENNISMAKING AANVRAGEN

Vastgoedcoach

Word ook een succesvolle vastgoedinvesteerder met een vastgoedcoach.

Ben jij op zoek naar een vastgoedcoach? Wij zijn Koen en Marlous, ervaren vastgoedbeleggers. Sinds 2016 zijn wij gestart met het investeren in vastgoed en inmiddels financieel onafhankelijk. Door hard werken en nuchterheid hebben we dit opgebouwd en breiden we dit nog steeds verder uit. Vanaf 2018 zijn wij actief als dealfinder en dealsourcer via onze eigen website Zelfwoonhuisverkopen. We spreken dus uit ervaring. Met ons vastgoed jaarprogramma bieden wij je een unieke kijk in onze keuken. Als vastgoedcoach leren wij je de basics en hoe je een systeem kunt ontwikkelen om te blijven groeien in je vastgoedportefeuille.

Word ook succesvol in vastgoed!

Herken jij dit?

 • Je bent ondernemer of in loondienst maar wilt meerdere inkomstenbronnen opbouwen en je financieel onafhankelijker maken;
 • Je wilt je skills verbeteren en meer kennis opdoen met het investeren in vastgoed;
 • Je hebt misschien een vastgoed cursus gevolgd, maar bent nu op zoek naar meer persoonlijke begeleiding en 1-1 coaching door een eigen vastgoedcoach;
 • Je voelt je soms nog onzeker en zoekt een ervaren vastgoedcoach die meekijkt en je voor fouten behoedt;
 • Je wilt een goede en krachtige strategie opzetten om uiteindelijk financieel vrij te worden;
 • Je wilt van een ervaren vastgoedcoach leren hoe je de juiste beleggingspanden selecteert om de beste keuzes te maken.

Wat levert het jaarprogramma op?

Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken, maar je verliest veel tijd, je maakt kostbare fouten en brandt jezelf op. Daarom hebben bijna alle succesvolle mensen een coach of mentor. Kies daarom voor een ervaren vastgoedcoach.

Als vastgoedcoach leren wij je;

 • Hoe bouw je een passief inkomen op?
 • Hoe koop je vastgoed aan onder marktwaarde?
 • Hoe ben je in staat om 20-30% rendement te maken per jaar?
 • Hoe bouw je een vastgoedportefeuille verder uit?
 • Hoe kom je aan deals?
 • Hoe vind je de beste financiering?
 • Hoe vind je investeerders?

Even voorstellen

Wij zijn Koen en Marlous, ervaren vastgoedinvesteerders. Samen getrouwd en eigenaar van Audacia Vastgoed en Zelfwoonhuisverkopen. Vanuit de wil om financieel vrij te worden zijn we sinds 2016 actief in het vastgoed. Intussen zijn we trots op onze opgebouwde vastgoedportefeuille.

vastgoedcoach marloes
 • Méér dan 30 eigen beleggingspanden;
 • Méér dan 450.000,- euro aan jaarlijkse huurinkomsten;
 • Méér dan 15.000,- per maand aan passief inkomen;
 • Méér dan 7 miljoen waarde aan vastgoed;
 • Méér dan 100 panden aan-/verkocht;

Intussen delen we als vastgoedcoach onze opgebouwde kennis met onze cursisten. We krijgen energie van het helpen opbouwen van een eigen portefeuille. Daarnaast krijgen onze cursisten voorrang op onze exclusieve off market deals.

Hoe ziet het jaarprogramma eruit?

Ontdek hoe jij met een vastgoedcoach in een jaar tijd de weg omhoog kan inzetten in je eigen vastgoedportefeuille. Waar anderen stoppen en risico’s zien, gaan wij door met een succesvolle strategie. Met behulp van een vastgoedcoach leer je groot te denken. Verder zul je een nog betere mindset ontwikkelen, bieden we je voorrang op exclusieve off market deals en maken je wegwijs in ons waardevolle netwerk.

Als vastgoedcoach willen we je echt goed kunnen begeleiden. Daarom bieden geen cursus aan van een paar dagen, maar echt 1 jaar begeleiding om de weg omhoog in te zetten. Dit bieden we aan een select aantal mensen aan om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Hoe starten wij?

Het programma kan ieder moment van het jaar beginnen. We starten met een oriënterend gesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Heel eerlijk; het jaarprogramma is voor beide partijen intensief. Als vastgoedcoach investeren wij tijd en geven we 100% inzet, dat verwachten we ook van jou. Als we niet in het begin dit gevoel hebben, starten we niet met het jaarprogramma. Heel simpel. Vooraf dit gesprek vragen we alvast of je een aantal zaken wilt uitwerken. Dit sturen we je toe en geeft ons antwoorden op; hoeveel beleggingspanden heb je al, wat zijn je middelen, waar wil je naar toe groeien, hoeveel ervaring heb je, etc. Zo weten wij als vastgoedcoach exact waar de verbeterpunten liggen.

Zelf huis verkopen aan opkoper
Zelf huis verkopen na scheiding

En hoe nu concreet?

 • Maandelijkse meeting (live of online) van max. 1,5 uur op ons kantoor te  Zoetermeer. Inclusief gebruik vergaderruimte met whiteboard. Hier gaan we de juiste strategie bepalen.
 • Maandelijkse coaching call met je vastgoedcoach om je progressie te monitoren.
 • Heel het jaar; maak gebruik van voorrang op onze exclusieve deals door onze deal sourcing strategie waarbij wij vastgoed onder marktwaarde kunnen aankopen. Dit levert je bij aankoop dus al gelijk geld op.
 • Heel het jaar; maak gebruik van ons netwerk waardoor je meer resultaat boekt.
 • SOS-call; Wil je dat we met je meekijken bij een aankoop of advies geven? Dan zijn we telefonisch bereikbaar.
 • BONUS; Kom in het netwerk van onze vastgoedbeleggers Whatsapp groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.
 • BONUS; Gratis toegang tot ons jaarlijks live event waarin kennis wordt gedeeld met andere cursisten, inclusief diner.

Bekend van:

Vastgoedstrategen

Afgelopen maart 2022 was Koen te gast bij de Vodcast Vastgoedstrategen van NIBC Vastgoedbank.  Bekijk hier ook de link met toelichting.

Real Estate Masterclass

Begin 2022 waren Koen en Marlous weer te gast bij de podcast van Real Estate Masterclass met als onderwerp; Waar liggen de meeste kansen bij investeren in vastgoed?

Vastgoedshow

Te gast bij de Vastgoedshow van Real Estate Masterclass. Met als onderwerp; De Vereniging van Eigenaren is belangrijker dan je denkt!

Real Estate Masterclass

Afgelopen juli 2021 waren wij te gast in de podcast bij Shou Xin Wu van de Real Estate Masterclass.

NPO2 – Omroep WNL

Januari 2021 waren wij te gast in het NPO2 programma Stand van Nederland van Omroep WNL. Vanaf 8.45 minuten komen wij in beeld. Bekijk hier de volledige aflevering.

Great Property Experience

December 2020 hebben wij een podcast opgenomen samen met Pieter en Frank van Great Property Experience.

Enkele succesverhalen

 • "“De overwaarde in onze eigen woning was de reden om te beleggen in vastgoed. Ik werk als ZZP-er in de werktuigbouwkunde en Kim is tandartsassistente. Vastgoed was geen vak waar we ervaring mee hadden. De overwaarde die we hadden is heel leuk, maar je moet ook aan je pensioen denken. Het heeft ons veel tijd gekost om de ins en outs van het beleggen in vastgoed te achterhalen. We hebben eerst boeken gelezen, naar podcasts geluisterd en filmpjes op Youtube bekeken. Uiteindelijk zijn we bij Koen en Marlous uitgekomen en dat bleek de beste keuze. Wij hebben het vastgoed jaarprogramma ervaren als leerzaam, degelijk en realistisch.”"

  Kevin en Kim uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • "“Ik ben marketingmanager en bij de start van het vastgoed jaarprogramma was ik al in het bezit van enkele panden in Amsterdam. Toen ik begon in het vastgoed heb ik goede keuzes gemaakt, maar ook minder goede. Daarom was ik op zoek naar meer kennis hoe je je portefeuille het beste kan positioneren en er invulling aan kan geven. Echt goede en betrouwbare informatie is moeilijk te vinden, de markt is wat betreft weinig transparant. Je kan met makelaars of financiers in gesprek gaan, maar die praten voor hun eigen zaak en geven meer een éénzijdig advies. Na enig zoeken kwam ik uit bij Koen en Marlous en die twee kwamen als slimme, integere en bescheiden mensen op mij over en dat sprak mij aan.”"

  Rens uit Zeist Lees het hele succesverhaal
 • "“Ik ben in het dagelijks leven Risk Manager en in 2020 begonnen met beleggen in vastgoed, maar er kwam een moment waarop ik dacht, ik moet een goede coach hebben. Vooral bij aspecten als doorgroeien, goede taxaties en financiering. Al snel kwam ik erachter dat veel vastgoedcoaches van die tell sell types zijn en dat is niet mijn ding. Toen ik met Koen en Marlous in gesprek ging over hun vastgoed jaarprogramma bleek dat zij totaal anders zijn. Dat sprak mij heel erg aan. We hadden gelijk een klik en het werkt nou eenmaal goed als je het ook als persoon goed met elkaar kunt vinden. Ik schat de expertise van Koen en Marlous heel hoog in, ze hebben veel ervaring en een geweldig netwerk.”"

  Michael en Fieke uit Amsterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhalen klanten

  "We vonden het zonde om ons geld op de bank te laten staan, we wilden hier graag wat mee doen. De vastgoedcoaching sprak ons gelijk enorm aan want wij wilden meer weten over beleggen in vastgoed Froukje vertelt: “Ik ben iemand die veel twijfelt en afweegt, maar bij Koen en Marlous was ik al snel om voor de vastgoedcoaching. Het feit dat Zelfwoonhuisverkopen naast de coaching ook off market aanbod levert, was de echte doorslag voor mij’."

  Froukje en Chris uit Den Haag Lees het hele succesverhaal
 • richard van rijswijk denhaag

  "Ik zou de coaching van Koen zeker aanbevelen. Het is erg betrouwbaar en professioneel. Zijn manier van werken, open, transparant en praktisch- en resultaatgericht spreken mij erg aan. Hij triggert je om op een andere manier naar vastgoed te kijken. Daarnaast biedt hij je de kans gebruik te maken van zijn off market deals."

  Richard van Rijswijk uit Den Haag Lees het hele succesverhaal
 • giulio bamonte uit den haag

  "Ik wilde mijn huidige portefeuille graag uitbreiden en kon daarbij hulp gebruiken. De coaching van Koen vind ik tot nu toe erg prettig. Hij stimuleert je naar beter resultaat en is duidelijk. We hebben vooraf concrete doelen opgesteld over wat ik wilde bereiken. Daarna hebben we de juiste strategieën toegepast en in de praktijk gebracht."

  Giulio Bamonte uit Den Haag Lees het hele succesverhaal

FAQ

Wat is de investering van het jaarprogramma?

De maandelijkse investering is 597* euro per maand (*inclusief 10% korting) en excl. BTW en geldt voor 12 maanden. Als je een bedrijf hebt kan de btw vrijgesteld worden. Bij een afname van 12 maanden in 1 keer geldt de korting van 10%.

Kan ik ieder moment van het jaar instappen?

Ja, het programma is 1-1 begeleiding en kan om die reden ieder moment van het jaar starten.

Kan het jaarprogramma ook worden verlengd?

Ja, dat kan. In principe willen we je in 1 jaar zo goed mogelijk begeleiden en beter maken. Wat we merken is dat cursisten na 1 jaar nog gebruik willen maken van onze off market deals en begeleiding. Uiteraard kunnen we het traject dan verlengen.

Ik ben op zoek naar beleggingspanden en off market deals, kunnen jullie mij daar ook bij helpen?

Ja, je kunt je middels deze link  gratis aanmelden voor off market deals. Als je cursist wordt van het jaarprogramma krijg je voorrang op de beste deals.

Wat levert het vastgoed jaarprogramma mij op?

We zullen er alles aan doen om je op het juiste pad te krijgen. Eerst bepalen we je doelen en gaan we de focus stellen. We maken een concreet ontwikkelplan en zijn een stok achter jouw deur.

Is het jaarprogramma klassikaal of een individueel traject?

Het jaarprogramma is een individueel traject. Wil je klassikaal opgeleid worden dan raden wij je een cursus of training aan.

Ik twijfel nog tussen het volgen van een cursus of jullie jaarprogramma. Wat moet ik doen?

Waarom niet allebei? Wijzelf hebben ook vastgoed cursussen gevolgd en doen dit nog steeds. Een training is vaak een paar dagen en is een prima toevoeging op ons jaarprogramma. Wij denken zelfs dat onze coaching nog waardevoller hiervan wordt.

Mijn partner wil ook meedoen aan het jaarprogramma, kan dat?

Ja, dat kan. Wij bieden ook coaching aan een echtpaar of stel die beiden willen investeren in vastgoed. Belangrijk is dat beiden gemotiveerd zijn om de gezamenlijke doelen te behalen.

Hoeveel begeleiding is er precies?

Er is ruim voldoende tijd ingepland voor begeleiding. We zullen elkaar 2 x per maand uitgebreid spreken. En komt er ineens iets tussendoor? Dan plannen we een SOS call met je in om je gelijk te kunnen helpen.

Is dit het juist moment om te investeren in vastgoed?

Een cliché maar er is geen juist moment. Vastgoed zal altijd blijven en er zullen altijd geschikte momenten zijn om te investeren. Wijzelf kregen in 2016 te horen dat de huizenprijzen echt te hoog waren. Gelukkig hebben we hier niet naar geluisterd en hebben we ons eigen plan getrokken.

Ik heb nog een vraag

Prima, vul het formulier in op deze pagina en we bespreken het tijdens onze vrijblijvende kennismaking.