Huis verkopen aan makelaar

Kosteloos huis verkopen aan makelaar

Je kunt je huis zonder de hoge makelaarskosten verkopen. Hoe? Door te kiezen voor bemiddeling via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen onpartijdig en kosteloos tussen particulieren die hun huis willen verkopen en makelaars die huizen opkopen. Het gaat hierbij om huizen tot € 350.000,- in heel Nederland. Door je huis direct aan een makelaar te verkopen, verkoop je zonder voorbehoud van financiering. Zo heb je snel zekerheid en een marktconforme prijs. Ook nemen wij de administratieve afhandeling voor onze rekening. Meer weten over het verkopen van je huis aan een makelaar, zonder de hoge makelaarskosten? Bel ons vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Voordelen huis verkopen aan een makelaar

Door direct aan een makelaar te verkopen betaal je geen hoge bemiddelingskosten. Je vindt een geschikte makelaar eenvoudig via het netwerk van Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen kosteloos en onpartijdig tussen makelaars en particulieren die zelf hun huis willen verkopen. Wij kennen de woningmarkt op ons duimpje. Voor het verkopen van je huis aan een makelaar, ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. De deal is snel rond zonder voorbehoud van financiering en je ontvangt een eerlijke prijs. Dit doen wij voor woonhuizen en appartementen tot € 300.000,- in heel Nederland.

Huis verkopen aan makelaar

Zo verkoop je je huis aan een makelaar

Met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen kun rechtstreeks je huis verkopen aan een makelaar. Zo betaal je geen hoge makelaarskosten. Dit ziet er als volgt uit:

 1. Afspraak inplannen: plan een afspraak in. Tijdens het gratis adviesgesprek kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.
 2. Waardebepaling: vervolgens taxeren we de waarde van je huis.
 3. Bod: je krijgt snel een marktconform aanbod. Zo kan de deal snel worden afgerond en staat het geld snel op je rekening. De administratieve afhandeling regelen wij.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf huis verkopen aan makelaar

Daarom bemiddeling door Zelfwoonhuisverkopen

Door Zelfwoonhuisverkopen te laten bemiddelen, profiteer je kosteloos van ons investeerdersnetwerk. Wij vinden snel een makelaar om jouw huis aan te verkopen. Omdat je huis zonder voorbehoud wordt verkocht, heb je snel zekerheid. Uiteraard ontvang je een marktconforme prijs en profiteer je van de volgende voordelen:

 • Geen hoge makelaarskosten
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkopen huis aan makelaar

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Wil jij je huis verkopen aan een makelaar? Zelfwoonhuisverkopen kan kosteloos voor je bemiddelen. We zorgen ervoor dat je snel zekerheid hebt voor een goede prijs. Uiteraard betaal je géén hoge makelaarskosten. Meer weten? Voor vragen of het inplannen van een gratis adviesgesprek kun je ons bellen op: 085 – 06 06 027 of een e-mail sturen naar: info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×