Huis verkopen aan opkoper

Bemiddeling bij opkoper huis

Je wilt snel je huis verkopen aan een opkoper. Hoe pak je dit aan? Contact leggen met een opkoper voor je huis kan eenvoudig via Zelfwoonhuisverkopen. Wij bemiddelen tussen particulieren en ons investeerdersnetwerk van huizen opkopers. Hierbij gaat het om huizen tot € 300.000,- in heel Nederland. Dit doen wij onpartijdig en kosteloos. Je bespaart zo de hoge makelaarskosten en je hebt snel zekerheid. Een opkoper koopt immers zonder voorbehoud van financiering voor een marktconforme prijs. De administratieve afwikkeling? Die nemen wij voor onze rekening. Wil je meer informatie over het verkopen van je huis aan een opkoper? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Voordelen van verkopen aan een opkoper

Je huis verkopen aan een opkoper kent de nodige voordelen. Zo wordt je huis snel en zonder voorbehoud verkocht. Je hebt dan snel zekerheid. Uiteraard voor een goede prijs, want ook een opkoper biedt een marktconforme prijs voor je huis. Alleen heb je zo geen gedoe met bezichtigingen en is het verkoopproces véél sneller afgerond. Via het investeerdersnetwerk van Zelfwoonhuisverkopen, vind je snel een opkoper voor je huis. Dit doen wij kosteloos en onpartijdig. Je kunt bij ons terecht voor het verkopen van een huis tot € 300.000,- in heel Nederland.

Huis verkopen aan opkoper

Huis verkopen aan opkoper: zo werkt het

Direct je huis verkopen aan een opkoper zonder hoge makelaarskosten te betalen. Dat gaat als volgt in zijn werk.

 1. Afspraak inplannen: maak vrijblijvend een afspraak met ons voor een adviesgesprek. Dan kijken we hoe we jou van dienst kunnen zijn.
 2. Waardebepaling: gaan we verder? Dan bezoeken we samen je huis om de waarde te taxeren.
 3. Bod: je ontvangt snel een marktconforme aanbieding. Ga je akkoord? Dan kan de deal snel worden afgerond. De administratieve afhandeling komt voor onze rekening.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Zelf huis verkopen aan opkoper

Opkoper huis vinden via Zelfwoonhuisverkopen

Opkoper huis nodig? Wij zijn volledig onafhankelijk en bemiddelen kosteloos voor je binnen ons investeerdersnetwerk. Door je huis zonder voorbehoud te verkopen aan een opkoper, heb je snel zekerheid. Natuurlijk ontvang je er ook een goede prijs voor. Ook profiteer je van de volgende voordelen:

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Geen hoge makelaarskosten
 • Snel verkopen via bemiddelaar
 • Direct persoonlijk contact
 • Klanten geven ons een 4,8 uit 5

contact met zelfwoonhuisverkopen voor verkopen huis aan opkoper

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Zelf je huis verkopen aan een opkoper? Profiteer dan kosteloos van het netwerk van Zelfwoonhuisverkopen. Door ons te laten bemiddelen, verkoop je zonder voorbehoud van financiering en is je huis snel verkocht. Neem voor vragen of een gratis adviesgesprek contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen met: 085 – 06 06 027. Ook kun je ons mailen via: info@zelfwoonhuisverkopen.nl of ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×