Tweede huis kopen als belegging

De voordelen van een tweede huis kopen als belegging

Denk je erover na om jouw geld te beleggen? Dan is een tweede huis kopen als belegging een goed idee! Dit levert je namelijk veel meer op dan een spaarrekening. En het is nog leuk ook! Zelfwoonhuisverkopen.nl geeft je een handige checklist, zodat je precies weet wat erbij komt kijken als je een tweede huis gaat kopen als belegging. Ook vertellen we je hoe we jou hierbij kunnen helpen.

zelfwoonhuisverkopen koen

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Hoe werkt het?

Een tweede huis kopen als belegging is eigenlijk heel simpel. Je koopt een tweede huis en verhuurt dit huis vervolgens aan bijvoorbeeld expats, vakantiegangers of mensen die een huurhuis zoeken en zo verdien je geld op jouw tweede huis. Hoe langer je het huis verhuurt, hoe meer geld je eraan verdient.

Tweede huis kopen als belegging

Het rendement

Kies je ervoor om een tweede huis te kopen als belegging? Je kunt voor vastgoed rekenen op een rendement van 5% tot 15% per jaar. Hierin gaan we uit van een behoorlijke bezetting tegen een normale huurprijs. Dat maakt dat een tweede huis kopen als belegging veel rendabeler is dan sparen. Zeker als je slim koopt.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

rendament tweede huis

Een tweede huis kopen

De grootste winst kun je dus maken bij de aankoop van jouw tweede huis. Hoe beter je jouw tweede huis koopt, hoe beter je kunt afdingen, des te beter jouw startpositie is voor het verhuren van het huis en hoe makkelijker je een beter rendement behaalt dan met een spaarrekening. Zelfwoonhuisverkopen.nl helpt je graag een tweede huis te kopen voor een goede prijs.

een tweede huis kopen

Hoe Zelfwoonhuisverkopen.nl beleggers helpt

Wij kunnen je helpen een tweede huis te kopen als belegging. Wij brengen beleggers in contact met huisverkopers. Zo kunnen de huisverkopers snel hun huis verkopen en heb jij snel een tweede huis om te verhuren. Een win-win situatie dus! Wij beschikken over een groot netwerk en hebben daardoor snel een potentiële huisverkoper voor je gevonden. Hierbij gaan we altijd voor een oplossing die past bij jouw situatie!

Meer informatie over een tweede huis kopen als belegging?

Wil je een tweede huis kopen als belegging en hiervoor de hulp van Zelfwoonhuisverkopen.nl inschakelen? Bel naar 085 – 06 06 027 of stuur een e-mail naar info@zelfwoonhuisverkopen.nl. Heb je vragen? Of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Terug naar artikel overzicht

Reviews

trustpilot

Ervaringen waar
we trots op zijn:

Meer reviews

 • "Voor mij de ultieme win/win-situatie en een passend aanbod maakte het compleet!'' Germ verkocht zijn appartement in Emmen om het vervolgens weer terug te huren van de nieuwe eigenaar. "

  Germ uit Emmen Lees het hele succesverhaal
 • zelf huis verkopen raymond

  "Ik heb Koen de sleutel van het huis gegeven en de rest aan hem overgelaten. Achteraf gezien een heel goede beslissing, want het huis werd in no time verkocht. Zo kon ik in de huidige markt het meeste voordeel behalen!"

  Raymond uit Schiedam Lees het hele succesverhaal
 • huis verkopen en terughuren

  "Wij hebben via zelfwoonhuisverkopen ons huis verkocht. Dankzij goede gesprekken met Koen en een mooie prijs hebben wij besloten om door te zetten. Dankzij deze mogelijkheid werd ons huis snel verkocht. Koen is vriendelijk en denkt ook met je mee. Dit is en geeft een goed gevoel en dat bleek ook!"

  Maurice en Natalie uit Zoetermeer Lees het hele succesverhaal
 • jesse verkoopt zelf zijn appartement

  "Een betere ervaring kon ik niet hebben gehad. Na een goed en fijn gesprek besloten samen te werken. Binnen 3 dagen was mijn huis verkocht. Ik raad iedereen deze manier van verkopen aan! "

  Jesse uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal marco zelf woonhuis verkopen

  "Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering. "

  Marco uit Ede Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal nadinio zelf huis verkopen zonder makelaar

  "Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo soepel en snel is gegaan. Daar wil ik Koen en Marlous echt voor bedanken."

  Nadinio uit Rotterdam Lees het hele succesverhaal
 • succesverhaal van joke die eigen huis verkoopt

  "Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen. "

  Joke uit Schiedam Lees het hele succesverhaal

Zelf je huis verkopen? Ontvang nu een bod

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×